Kom langs in onze modelbouwwinkel

Sturmtiger Modelbouw - Voorstelling

 

Stock is open saterday from 10 - 14 hr.
 

 

BV Sturmtiger modelbouw, uw modelbouwwinkel in Tienen wordt geleid door Luc Sturm, die in hoofdberoep vliegtuigtechnicus is. Al meer dan 35 jaar heeft hij ervaring als modelbouwer en handelaar in bijberoep. Sinds 1999 breidde hij zijn aanbod van plastic modelbouw uit met action figures, die toen steeds populairder begonnen te worden.

Nu kan je een beroep doen op Sturmtiger Modelbouw voor plastic modelbouw, action figures en collectiestukken (collection). Deze laatste in verschillende schalen, militair (hoofdzakelijk) en civiele voertuigen, vliegtuigen en figuurtjes.

Ook verven en gereedschappen

Ook in toebehoren zoals verven en gereedschappen kunnen wij u ruim voorzien. De voorraad wordt steeds aangevuld en voor zover mogelijk, bijgehouden. Er is steeds een mooi aanbod in promotieaanbiedingen en speciale uitgaven.

Kijk snel verder op deze website voor meer informatie over de collectie! Het magazijn is ook geopend voor het publiek op volgende dagen en uren: woensdag van 19 tot 21 uur en zaterdag van 10 tot 12 uur.

Contact

Heb je nog bepaalde vragen over Sturmtiger, de modelbouwwinkel in Tienen? Neem dan zeker contact op en ik help je meteen verder.